Sensei Cem Senol – 3e dan Full Contact Karate

Op 7 maart jongstleden heeft Cem Senol een gastles gegeven bij Ashigaru dojo in Limburg.
Hier werd hij na afloop verrast door Renshi Rob Pepels met het het nieuws dat hij zijn 3e dan Full Contact Karate toegewezen heeft gekregen van de WKKO.

Sandan voor Cem Senol

Sensei Cem Senol heeft een internationale wedstrijd carrière met onder meer Nederlandse-, Europese- en Wereldtitels op zijn naam.
Jarenlang trainde Cem bij Kamakura in Den Haag onder de gebroeders Gordeau, en sinds 2013 is hij het kloppende hart van de Osaka dojo in Katwijk.
Osaka heeft, onder begeleiding & coaching van Cem, al jaren een nog steeds groeiende groep actieve leden.
Zowel jong als oud, man of vrouw, jongen of meisje, de club Osaka biedt een thuis voor iedereen die actief aan vechtsport wil doen.
Hier binnen is er een actieve groep wedstrijdvecht(st)ers die de nodige bekers en titels al behaald hebben (klik voor een leuk item op: Osaka in de kijker), en zijn er inmiddels twee karateka’s met hun 1e dan (zwarte band) in het Kyokushin Karate uit de stal van Osaka.
Daarnaast heeft Cem een eigen zelfverdedigingssysteem ontwikkeld dat hij al instrueert aan diverse instanties.

Buiten de Osaka dojo is Cem een actief militair en is hij bestuurslid van de International Budokai (IBK), een sportbond in het full contact karate en gerelateerde stijlen.

Gezien het niveau van Sensei Cem Senol en de aard van bovengenoemde prestaties en werkzaamheden binnen de wereld van het full contact karate, vond de WKKO dat deze toewijzing van de Sandan-graad, de 3e dan, op zijn plaats was.

Gefeliciteerd Sensei Cem Senol!

Osu!

 

Wil je meer informatie, neem dan CONTACT met ons op.

Wil je graag eens mee komen trainen? Schrijf je dan in een gratis PROEFLES.

 

Sensei Cem Senol met het certificaat voor zijn 3e dan, samen met Renshi Rob Pepels namens de WKKO

 

Groepsfoto bij de Ashigaru dojo in Stein, Limburg.

 

Over WKKO

De WKKO is een Full Contact Karate organisatie met meer als 150 (!) aangesloten sportscholen over de hele wereld.
Het doel van de organisatie is het verenigen en door ontwikkelen van de BUDO-sporten, onder andere het full contact karate.
De WKKO geeft internationale seminars, workshops en toernooien en creëert samenwerkingsverbanden tussen de verschillende sportscholen en organisaties die de sporters samenbrengen en aanmoedigen om van elkaar te leren en samen te groeien.

Klik HIER om de website van de WKKO te bezoeken.

Osu